Hjälp med Datorer Servrar Nätverk Skrivare System

IT-Support

Snabb, kompetent och trevlig support när du behöver den. Hjälp vid behov eller via avtal med rabatterat pris

Avtal

Avtal för drift och underhåll av ditt företags IT-miljö. Regelbundet på plats eller på distans och givetvis till fast pris!

Hårdvara

Försäljning och återvinning av IT-utrustning till konkurrenskraftiga priser. Fördelaktig leasing går att ordna genom partner.

med känsla för service

Med min kunskap, brinnande intresse och känsla för detaljer erbjuder jag småföretag i Hälsingland en helhetslösning för alla sina IT-behov, sin egen IT-avdelning, till fast pris. Och genom mina samarbeten, partnerskap och mitt breda nätverk kan jag erbjuda allt ifrån daglig IT-support, inköp av IT-utrustning till konkurrenskraftiga priser, med eller utan förmånlig leasing, samt molntjänster från världens ledande leverantörer.

IT-Support i Hudiksvall

Vad du får?

en leverantör - alla it-behov

fast pris

Ett driftavtal med mig innebär att du betalar en FAST KOSTNAD varje månad, baserat på antal datorer, servrar och inställelsetid. I den kostnaden ingår ALLT! Inga dolda avgifter, inget som tillkommer. Enkelt och tydligt för alla...

snabb hjälp

Oavsett om du behöver hjälp vid enstaka tillfällen eller dagligen, med eller utan avtal så får du alltid hjälp när du behöver den. Och med den distanssupport jag erbjuder spelar det ingen roll var i landet du befinner dig.

Engagemang

Jag ser alla mina relationer som långvariga och bemöter alla kunder och dess it-problem på samma sätt. Med brett kunnande, professionellt bemötande och ett glatt humör. Dokumentation får du på köpet när det behövs.

Erfarenhet

Med över 18 år i branschen har jag arbetat med de flesta typer av IT-miljöer. Där allt ifrån små fåmansföretag och Officesupport till storföretag med serverparker har varit min vardag.

dolda avgifter
100 st
startavgift
100 kr
erfarenhet
0 år
nöjd kund
0 %

Extra allt ingår

samma pris - varje månad

Teckna ett supportavtal med mig och få en FAST KOSTNAD varje månad. Priset är baserat på antal datorer, servrar, nätverksutrustning och inställelsetid. Du kan lägga till och ta bort utrustning löpande och i den månatliga kostnaden ingår sedan ALLT! Support, drift och underhåll. Inga dolda avgifter, inga extra kostnader. Enkelt och tydligt, som det ska vara.

Budgeterbar IT-DRIFT

Ni behöver aldrig vara oroliga för skenande eller oväntade kostnader. Samma pris varje månad gör att ni vet era IT-kostnader i förväg.

Fast pris på allt

Det är inte bara avtalet som har ett fast pris utan även tjänster som inte omfattas av avtalet. Allt för undvika överraskningar.

Hög servicenivå

Exklusivt för avtalskunder ingår också underhåll av IT-miljö utanför arbetstid. Detta för att minimera driftstopp för företaget.

IT-support till fast pris

RÄKNA UT DITT PRIS

Svara på 5 enkla frågor, se DITT pris och skicka intresseanmälan.

BÖRJA

0$
TACK för ditt intresse! Jag återkopplar inom 48 timmar.
HUR MÅNGA SERVRAR HAR FÖRETAGET?

Ange hur många, fysiska och/eller virtuella, servar ni har

You need to select an item to continue
HUR MÅNGA NÄTVERKSENHETER HAR NI?

Med nätverksenhet menas routrar, brandväggar, switchar, WiFi accesspunkter och liknande utrustning

You need to select an item to continue
HUR MÅNGA SKRIVARE HAR NI?

Ange hur många skrivare ni har

You need to select an item to continue
HUR MÅNGA DATORER HAR NI?

Ange hur många datorer/klienter ni har

You need to select an item to continue
HUR LÅNG INSTÄLLELSETID BEHÖVER NI?

Detta avser hur snabbt ni behöver att jag påbörjar felsökning vid problem. Vanligast är inom 8 timmar.

You need to select an item to continue
TOTALKOSTNAD

Din månatliga kostnad blir :

/ mån

Summering

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt :
Totalt :/ mån
Genom att skicka in denna (ej bindande) intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter sparas så att jag kan kontakta dig för vidare diskussion.

Vad säger kunder?

några utvalda

Hårdvara

produkter

Genom samma inköpskanaler som de välkända butikerna säljer IT-utrustning och mjukvara från ledande tillverkare till konkurrenskraftiga priser. Jag är också partner med bland andra Microsoft, HP, Dell, D-Link och ESET antivirus.

Jag erbjuder även fördelaktig företagsleasing med möjlighet till ramavtal med  enhetshantering såväl som återköp av gammal utrustning för återbruk eller återvinning via mina olika partnersamarbeten. 

Inköp

Oavsett om du behöver datorer, servrar eller mjukvara till ditt företag via samma inköpskanaler som de stora butikerna så kan du köpa utrustning av mig till riktigt bra priser. Mitt nära samarbete med de stora tillverkarna gör att du får snabb hjälp om din utrustning går sönder.

Hantering

Med ett ramavtal för dina inköp kan du enkelt köpa in utrustning, hantera dina enheter och se var utrustningen finns, vilken användare som har den, serienummer, när garantin går ut och mycket annat.

Leasing

Om du inte vill betala dina inköp mot faktura kan du göra det via min partner för leasing. En av många fördelar är att du även kan baka in licenser och tjänster i avtalet. Efter avtalsslut kan du välja att köpa utrustningen eller returnera för återbruk eller återvinning.

Återbruk

Behöver du göra dig av med gammal IT-utrustning? Jag kan hjälpa dig med att sälja den, se till att den kommer till användning igen eller återvinns på ett miljömässigt korrekt vis.

Leverantörer

Partners & samarbeten