Jobba Säkert Effektivt Tryggt Snabbt i molnet

Microsoft 365

Snabb, kompetent och trevlig support när du behöver den. Hjälp vid behov eller via avtal med rabatterat pris

Antivirus

Avtal för drift och underhåll av ditt företags IT-miljö. Regelbundet på plats eller på distans och givetvis till fast pris!

Backup

Försäljning och återvinning av IT-utrustning till konkurrenskraftiga priser. Fördelaktig leasing går att ordna genom partner.

med känsla för helheten

Fler och fler företag väljer att flytta ut hela eller delar av sin IT-miljö på internet. En del gör det för att spara pengar eller öka säkerheten, andra gör det för att arbeta mer effektivt eller centralisera sin IT. Oavsett anledning så erbjuder jag molntjänster för företag och  jag kan hjälpa er med att flytta ut i molnet så att ni kan ta del av alla fördelar som det faktiskt kan innebära att jobba i ”molnet”.

Molntjänster för företag

Microsoft 365

Det grundläggande

Program

Prenumerera på de välbekanta Office programmen. Outlook, Teams, Word, Excel, PowerPoint plus 17 andra program ingår. Spara allt i molnet och få åtkomst till materialet från vilken enhet som helst.

Exchange

Hantera din mejl och kalender i molnet med en riktig mejlserver. Synkronisera till flera enheter, sätt upp distributionsgrupper, schemalägg möten och skydda med hjälp av kraftfullt skräppostfilter.

Filhantering

Lagra dina filer i molnet för enkel och säker åtkomst från flera enheter. Synkronisera till din dator och samarbeta internt. Dela filer externt genom att sätta behörigheter. Allt genom ett intuitivt gränssnitt.

Eset antivirus

Skyddar alla enheter

Med allt från vanligt Antivirusskydd och brandvägg till enhetskryptering och skydd mot utpressningstrojaner är ESET ett av de ledande säkerhetsföretagen i världen. Lösningar finns för såväl småföretagaren som storföretagen med både lokal administration och centraliserad online administrering av både datorer, servrar och mobila enheter. En komplett och prisvärd leverantör.

Avancerat skydd

Med teknik i flera lager kan de snabbt upptäcka och reagera. De övervakar program och processer som försöker ändra data, blockerar misstänkt aktivitet och varnar utan att belasta din enhet.

prisbelönt

ESET har funnits i över 20 år och är erkänt som ett av de säkerhetsföretag som ligger i framkanten. De har vunnit över 100 utmärkelser för sitt arbete och spridande av kunskap kring IT-säkerhet.

Svensk support

Inget skydd i världen är 100% så skulle det värsta hända så kan det vara bra att veta att det finns en Svensk support till hands som snabbt kan hjälpa dig att komma till rätta med ditt problem.

Hjälp med att jobba i molnet?

De flesta företag har en backup idag och att säkra data och snabbt kunna läsa tillbaka det vid behov känner de flesta till. Att det går att ha en säkerhetskopiering som dessutom gör krypterad backup i realtid där förlusten kan bli så lite som några minuter, följer GDPR och till ett riktigt bra pris, det är det inte många som känner till. Det är vad LiveVault erbjuder kunder i hela världen. 

Livevault backup

Backup i realtid

säkert

All trafik mellan din enhet och LiveVault är krypterad och de följer högsta krav och standarder. Bland annat ISO 27001, PCI DSS och HIPAA .Givetvis följer de GDPR och data lagras inom EU i serverhallar som har hög säkerhet

komplett

Oavsett om det är en Windows dator, en full server med system state eller databas i någon form som skall backas upp så är det fullt möjligt. All hentering sker online och larm kan fås på mejl eller SMS och veckorapporter via mejl

Vad säger kunder?

några utvalda